Persoonlijke begeleiding

1 op 1 begeleiding

Nadat ik noodgedwongen mijn levensstijl moest aanpassen door een chronische ontstekingsziekte, raakte ik helemaal in de ban van al die extra voordelen van die gezonde levensstijl. Meer energie, minder ontstekingen, een betere huid, een betere spijsvertering, … Al snel begon ik, naast het koken, me meer en meer te verdiepen in leefstijlgeneeskunde. Als sportleerkracht was ik al helemaal mee met voldoende bewegen. Na mijn zijsprong in de toegepast psychologie, was ik me ook meer en meer bewust van de noodzaak van een gezonde mindset. Een opleiding in de orthomoleculaire voeding (KPNI) en een opleiding als OERsterk coach (level 1), maakten dat gezondheidsplaatje compleet. 

Mijn missie met Plantbeest by Tartelies was altijd al: Gezonde voeding toegankelijk maken, maar ook: de kennis die ik opdeed overdragen aan anderen. Sinds einde 2021 kwam ook de ‘goesting’ om jullie 1 op 1 verder te helpen. Met individuele gesprekken, weekplannen indien nodig, eventuele tekorten bekijken, … Een 1 op 1-traject start altijd met het invullen van een vragenlijst, die we samen op een eerste gesprek overlopen. Van daaruit bekijken we wat jij nodig hebt, om ook zelf je levensstijl aan te pakken. Op naar meer energie, minder ontstekingen, die betere huid, …

Voornaamste doel ? Kennisoverdracht, zodat jij nadien zelf aan de slag kan en keuzes kan maken die je gezondheid en darmmicrobioom bevorderen.

Een afspraak maken?  Mail me even via annelies@plantbeestbytartelies.com.

 

Workshops

Zelf taarten leren maken?

Ons aanbod van workshops kan je terugvinden via deze link: Workshops en boeken | Plantbeestbytartelies .

Een privé-workshop kan je aanvragen voor 6 tot 10 personen.

Mail hiervoor naar office@plantbeestbytartelies.com.

 

vegan bountytaart

Wil je meteen aan de slag?

Leer jezelf koken volgens de Plantbeest-stijl via de kookboeken

Of volg een uitgebreider online traject, waarin je in je eigen tempo leert hoe je gezond(er) kan leven.

 

0
    0
    Uw bestelling
    Winkelmandje nog leegTerug naar winkel